cabana richy

RICHY –HÁZ építésénél természetbarát anyagokat használtunk, fa-anyagot és üveget, amely magába foglal egy pub-ot , amelynek alapterülete 120 m˛ és 80- 100 férohelyes. Lehetoség nyílik arra, hogy konferencia- teremként is használjuk vagy esetleg bármilyen típusú rendezvényt szervezzünk(esküvok, keresztelok stb.).
Mostanáig befejeztük a pub és egy apartmann kialakítását( a földszinten, illetve a manzárdban). Lassan befejezésre kerül a 4 szoba, amelyet az emeleti részen alakítottunk ki 6 ággyal és 2 mellékhelyiséggel.A RÉGI HÁZ (terv) földszintet és manzárdot foglal magába, barrel, livinggel és 4 kétágyas szobával, üvegfallal a tóra és a gyümölcsös felé.

JUNIOR- HÁZ (terv) az alapok készültek el mostanáig. Itt helyet kap majd egy vendéglo, recepció, 5 kétágyas szoba, üvegfallal a JUNIOR-TÓ-ra és a gyümölcsösre.

cabana veche

2006-ban megkaptuk a területrendezési engedélyt a szabadidoközpont kialakítására a gyümölcsös területén a következo célokkal:
-3 turistaház kialakítására;
-2 tó;
-mini ménes kialakítására;
-méz feldolgozására.
2007-ben miután megkaptuk az építési engedélyt kialakítottuk a két tavat, a Richy- házat és a Junir- ház alapját.cabana veche